Διεθνές επιχειρηματικό συνέδριο, 31/5-1/6/2012, Θεσσαλονίκη

logos

Το Επιχειρηματικό Συμβούλιο για τη ΝΑ Ευρώπη (Business Advisory Council for Southeastern Europe – BAC SEE), σε συνεργασία με το Vienna Economic Forum και με τη στήριξη του ΣΕΒ, του ΣΒΒΕ, του ΣΕΒΕ, του ΕΒΕΘ, του Ελληνο-Τουρκικού Επιμελητηρίου Β. Ελλάδος, της TUSIAD, του DEIK και της MUSIAD, διοργάνωσε διεθνές επιχειρηματικό συνέδριο με τίτλο: “Leadership Against Crisis: Public-Private Cooperation for Growth”. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 31/5 – 1/6 με αφορμή τον εορτασμό των 15 χρόνων δραστηριοποίησης του δικτύου του BAC SEE στην περιοχή.

Στις εργασίες του Συνεδρίου, μεταξύ άλλων, παρέστησαν διακεκριμένοι επιχειρηματίες από ολόκληρο τον κόσμο, κυβερνητικοί εκπρόσωποι των κρατών της περιοχής, και στελέχη διεθνών αναπτυξιακών οργανισμών.

• Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου

Το BAC SEE αποτελεί ένα ανεξάρτητο διεθνές επιχειρηματικό δίκτυο που λειτουργεί συμβουλευτικά ως προς τις κυβερνήσεις της ΝΑ Ευρώπης, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, διεθνείς αναπτυξιακούς οργανισμούς και άλλες περιφερειακές πρωτοβουλίες, με έμφαση σε θέματα όπως η διευκόλυνση των επενδύσεων και του εμπορίου, η διαφάνεια, η κατάρτιση, η ανταγωνιστικότητα και η διασυνοριακή συνεργασία για την ανάπτυξη.